Tietoja Everlast hitsauskoneista

Euroopassa ja Pohjoismaissa Everlast koneita edustaa
JFORCE Engineering Oy

JFORCE Engineering Oy on aikaisemmin toiminut hydrauliikan eri osa-alueilla.

2008 laman myötä aloimme kehittää omaa CNC plasmaleikkuria. Projektin myötä törmäsimme markkinoilla puutteeseen järkevän hintaisesta plasmaleikkurista. Pian huomasimme myyvämme plasmaleikkureita kuormalavavoittain. AC/DC tig:eihin olemme perehtyneet yli 15-vuotta kestäneen kiihdytys ajo harrastuksen aikana, kun tiimimme autoon piti hitsata kromimolybdeeniä, magnesiumia ja alumiinia. Samalta valmistajalta löytyi koneet myös tähän varsin kohtuullisella hinnalla.

Everlastin kanssa teimme sopimuksen keväällä 2011 ja koneiden laatu ja ominaisuudet ovat yllättäneet meidät kuten asiakkaatkin.

Everlast Power Equipment, Inc. on amerikkalainen yritys, joka on ollut alalla vuodesta 2004. Yritys vastaa laitteiden suunnittelusta ja ominaisuuksista kaikissa hitsaus ja plasmaleikkaus laitteissa. Valmistus on ulkoistettu ISO 9001 sertifioidulle valmistajalle.

Olemme sitoutuneet edustamaan Everlast ammatti laatuisia hitsaus ja plasmaleikkauskoneita koko Euroopassa ja antamaan poikkeuksellisen hyvän tuen sekä takuun, poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Koneet jo saanut valtavan suosion USA:n, Kanadan ja Australian markkinoilla, sekä nyt koneet on saatavana myös Euroopassa.

Everlast hitsauskoneet

EVERLAST Europe hitsauskoneita edustaa JFORCE Enginering Oy | Jussilankatu 12, 15680 Lahti Finland | +358 44 2626321